Sejem Ob svetovnem dnevu hrane

Napisal RRA 18. oktober 2017 10:36:00

Agro Posavje vabi na sejem Ob svetovnem dnevu hrane, ki bo potekal na tržnici Videm v Krškem to soboto, 21. 10. 2017, od 8. do 12. ure.

Na sejmu se bodo predstavile kmetije, ekološke kmetije, biodinamične kmetije, rokodelci, umetniki in zbiratelji. Poleg tega, da se bomo spomnili svetovnega dne hrane in dneva kmetic, ki ga praznujemo v oktobru, smo sejem popestrili z zbirkami starin (vojaških in drugih vrednih predmetov), ki jih bodo pokazali zbiratelji ter delavnico iz naravnih materialov za otroke.

Med drugim boste lahko izbirali Daničičeve mesnine, ribe ribogojnice Pavlič, jogurte, sire in mlečne izdelke, izdelke iz kozjega mleka, izdelke iz ovčjega mleka, domače moke, zdrobe, kaše, orehe, med, čaje, kruh in pecivo, kis, olje, žganje, tinkture, sirupe, zelišča, zelenjavo, palačinke, torte in sladice ter še veliko drugih dobrot.

Kakšno lepo darilo zase ali za svoje drage boste lahko izbrali pri rokodelcih. Še vedno bodo na voljo bučke, ki so jih pridno prinašali učenci 1. razredov OŠ Leskovec pri Krškem. Za prostovoljni prispevek si boste z njimi lahko okrasili dom.

Vabljeni!

Komentarji

 
Natisljiv prikaz © 2011 - 2017 RRA Posavje, Krško