Hotel Čateški dvorec

Hotel Čateški dvorec

»Samo prijatelju lahko zaupaš kje je dvorec, kjer si odkril svoje malo kraljestvo.«

Radi bi vas popeljali skozi dvorec, kjer se vam s pomočjo lastne domišljije in malo tudi s pomočjo naše razkrije pravi raj ob sotočju reke Krke in Save.
Zaradi svoje lege je hotel zlahka dostopen z avtocestne povezave Ljubljana – Zagreb, le 150 metrov od izvoza Čatež.
Dvorec je že vrsto let priljubljen kraj za sprostitev, aktivne počitnice ali poslovna srečanja.
Za zeleno rumenimi stenami našega hotela se skriva 24 nadstandardno opremljenih sob in 4 apartmaji ter prijazno osebje, ki vam omogoča udobno in brezskrbno bivanje. Hotel ima kategorijo štirih zvezdic. Okusno stilno pohištvo daje prostorom poseben čar, sobe so klimatizirane, opremljene z LCD televizijski sprejemnik, možnostjo uporabe internetne povezave ali brezplačne wireless povezave. 
Hkrati vam nudimo možnost sprostitve v spletu hišnih savn (finska ali infra), v hišni vinoteki pa je možna degustacija z vrhunskimi vini. Zagotovo pa vam bo v za vedno v spominu ostal čudovit vrt s pridihom domačnosti, ki se razprostira skoraj sredi neokrnjene narave. Glede na želje vam lahko organiziramo vrtno zabavo, srečanje, ki nudi odlično priložnost za pogostitev poslovnih partnerjev, sodelavcev ali prijateljev. Lahko pa si privoščite samo okusno kavo s prijazno postrežbo, ki vam bosta vsaj za trenutek izbrisali slabosti ponorelega sveta. 
V mirnem in sproščujočem okolju si lahko privoščite počitnice »Nazaj k naravi«, obiščete bližnji hrib Sv. Vid, vinsko cesto do Gadove Peči, kjer okusite zakonsko zaščiten cviček, kateremu pripisujejo veliko zdravilnih učinkov, okoliški gozdovi obljubljajo užitke lovcem, medtem ko bližnji ribnik in reke privabljajo ribiče. 
Nikar pa ne pozabimo sončnih žarkov, ki se odbijajo od ponekod mirne gladine reke Krke, ponekod pa se razbijejo in delajo mavrice na njenih vabljivih brzicah, vi pa jih lahko lovite ob spustu s čolni.
Brežiška kolesarska pot vam nudi aktivne počitnice, kjer lahko hkrati spoznavate okoliške cerkve, gradove, vinske ceste, vztrajni pa dosežete tudi vrhove Gorjancev. 
Da vas prepričamo, da je naše majhno kraljestvo dovolj veliko, da vsakemu ponudimo nekaj, imate v neposredni bližini možnost igranja golfa ali kopanja v termalnih bazenih.

V našo ponudbo pa sodijo tudi seminarji in poslovna srečanja. To nam omogočata dve dvorani, večja za 60 ljudi in manjša za 20-25 ljudi, opremljeni s potrebno tehnično opremo. V seminarje vključujemo  »coffe break«, obroke, nočitve… pripravimo tudi vmesne sprostitvene trenutke (npr. enourni pohod na Sveti Vid), zaključke predavanj (v naši lastni vinoteki z zabavo in plesom). Potrudili se bomo, da vam bo praznovanje, ki ga lahko povežete z delovnim srečanjem ostalo v zelo prijetnem spominu in da s tem doživite nepozaben trenutek. 
Upamo, da smo vas prepričali, da zavrtite našo telefonsko številko in se dogovorite za družinske počitnice, miren vikend paket, le prehodno nočitev na vaši poti ali pa za poslovno srečanje. 

»Sebi in svojim najbližjim privoščite le najboljše.«

Natisljiv prikaz © 2011 - 2018 RRA Posavje, Krško